Voordat u de afspraak gaat maken.....

Voordat wij bij u komen voor het in bedrijfstellen geld dat u de installatie volledig heeft gemonteerd of heeft laten monteren en alle electrische verbindingen gereed zijn en de leidingen voor het koelmiddel op de juiste plaats liggen, alleen het afmonteren van de leidingen van het koelmiddel mag u niet doen, dat doen wij. Verdere montage handelingen zijn niet bij de prijs inbegrepen en zullen op basis van uurtarief berekend worden.

Voordat u een afspraak maakt is het raadzaam om foto’s te maken van de binnen en buiten unit,  ook graag foto’s van de type plaatjes van de binnen en buiten unit (type nummers, serie nummers, type/hoeveelheid koelmiddel), graag foto’s waar niet alleen waar de units op zichtbaar zijn maar ook waar en hoe ze geplaatst zijn. Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel. De units moeten goed en veilig toegangelijk zijn. Buiten units die naast of op een dakkapel zijn geplaatst vallen daar niet onder, om maar een voorbeeld te noemen. Ook graag aangeven hoe lang de leidingen zijn, het kan zijn dat er extra koelmiddel nodig is, in de meeste gevallen bevat de buiten unit voldoende koelmiddel voor 5 meter leiding.

Als de installatie in bedrijf is gesteld zal er een STEK rapport opgesteld worden, mocht u ooit garantie willen  claimen op uw installatie dan heeft u dit rapport nodig.

Koelewijn Koeltechniek geeft 3 maanden garantie op de verrichte werkzaamheden.

Betaling kunt ter plaatste doen, pin apparaat hebben we standaard bij ons.